30-годишен младок върти любов с 91-годишна жена

52
30-годишен младок върти любов с 91-годишна жена
Видео: Barcroft TV

Младолик мъж на 31 години обича да се среща с жени, три пъти по-възрастни от него. В момента той има връзка с 91-годишна жена, която е прабаба, съобщава „Мирър”.

Кайл Джоунс от Аугуста, Джорджия, е имал връзки с много пенсионери досега, а някои от тях дори е водил вкъщи да се запознаят с 50-годишната му майка. От пет години той има неангажираща връзка с 91-годишната Марджъри МакКул, пише "Блиц".

Въпреки 60-годишната пропаст помежду им, двойката има активен сексуален живот и не могат да свалят ръце един от друг.

Кайл, който живее в Питсбърг, споделя: „Мозъците на всички работят различно. Някои мъже предпочитат блондинки, някои – брюнетки, някои – други мъже. Аз харесвам стари жени”.

Той едва на 18 години, когато за пръв път се поддал на порива си и започнал връзка с 50-годишна. Сега той използва сайтове за запознанства, за да открива жени и да разговаря с тях. „През повечето време средната възраст, което търся, е между 60 и 80 години. Винаги когато се опитвам да говоря с по-стара жена, първата реакция, която получавам, е „Ти си много по-млад”, разказва работещият в колцентър Кайл. „Смятам, че постоянството е добър начин да им покажа, че ще бъде забавно”, добавя той.

Въпреки че официално е необвързан, Кайл се среща едновременно с пет жени. Той излиза с тях на срещи и дори ги води да разговарят с майка му. Сред тях е и 91-годишната Мардж – майка на шест деца, самотна от 37 години, когато се разделя със съпруга си.

В началото го ревнувах от другите му жени, но той продължава да идва при мен и да ми казва, че съм най-добрата”, разказва прабабата. „Нося секси бельо в леглото. Държа сутиенът ми да остава на мен, защото не е останало много”, разкрива тя.

Когато хората ни видят, вероятно си мислят, че ми е син или дори внук. Всъщност имам внуци, които са по-големи”, казва Мардж.

Обикновено нещата, за които жените се притесняват във външния си вид, ми харесват. Харесват ми линиите по врата и бръчките. Жените се тревожат за провисналите си гърди, а аз мисля, че естествено висящи изглеждат чудесно. Не съм фен на пластичната хирургия. Не искам да казвам сива – фен съм на платинената коса. Предпочитам я естествена”, разкрива предпочитанията си Кайл.

Майка му Сесилия пък първоначално мислела, че увлечението към баби е само етап от живота на сина й, който ще отмине. „Мисля, че много деца имат увлечение към учителите си, така че не ми се стори странно. Наистина не бях сигурна дали това е нещо, с което той ще продължава или това е само фаза, през която някои млади мъже преминават. Но когато по-късно видях с какви жени си прекарва времето, разбрах, че не е просто фаза”, казва тя.

Източник: БЛИЦ
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари