23-годишната Стела Маринова е загинала при катастрофата на АМ „Тракия”

26
Младата жена не е имала нито време, нито шанс да реагира, загинала е на място
Младата жена не е имала нито време, нито шанс да реагира, загинала е на място Снимка: Стела Маринова / Facebook

Младата жена не е имала нито време, нито шанс да реагира, загинала е на място

23-годишната Стела Маринова от Бургас е жертвата от тежката катастрофа на АМ „Тракия”, причинена от дрогиран шофьор на ТИР, информира Флагман, цитирайки свои източници.

Тя е работела в известно заведение на брега на морето в Бургас, след което е трябвало да замине за последно към Варна, за да завърши последния семестър от бакалавърската си степен в Икономическия университет.

Приятели я описват като човек с голяма усмивка, винаги готова да помогне и винаги намираща начин да подобри настроението на близките си. „Обичаше да се забавлява, беше енергична. Добър човек. Много ни е тъжно...”, споделиха нейни приятели.

Припомняме, че около 10:40 часа вчера, в района на км 236 от АМ „Тракия” автомобилът, с който Стела и три нейни приятелки са се придвижвали, е аварирал. Навлизайки в аварийната лента и излизайки от Форд Фокуса, четирите млади момичета са се чудели как да се справят с проблема, когато внезапно товарен камион ги връхлита в гръб.

Стела не е имала нито време, нито шанс да реагира, загинала е на място. Останалите момичета са успели да се разминат, но не леко - две от тях са с тежки наранявания и са транспортирани към УМБАЛ - Стара Загора в критично състояние. Четвъртото момиче се е разминало почти невредимо и е имало възможност бързо да позвъни на спешния тел. 112, въпреки шока от случилото се.

Шофьорът на товарния автомобил е тестван на място с дрегер за алкохол, като пробата е била отрицателна. Но тестът за наркотици е отчел метамфетамин. Той е от София. Задържан е за 72 часа и предстои съдът да постанови мярката му за неотклонение.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 18
    9
    Шарлатанин
    Не знам от какви реформи се нуждае съдебната система, но една със сигурност е необходима за такива като този убиец - змислил я е съдията Линч.
  • 17
    8
    до 7
    скоро ще почнат да се връщат. идват от мала азия и африка пясъчните маймуни и мангалите на тумби. скоро запада ще стане пълна цигания. аз му давам още 10 години и няма да може да се живее там. българите отишли "да търсят по-добър живот" ще почнат масово да се връщат перманентно, много западно европейци ще почнат да имигритат по балканите или в азия, а в париж, лондон, берлин, стойкхолм, брюксел ще са само някъкви хабибове облечени в чаршафи и ще свирят джамиите на всеки 10 метра
  • 19
    7
    до 6
    Да, всичко интелигентно и възпитано избяга от тази територия, на която останаха само дебилите и простаците. Хайде сега ти гласувай за мен ако изобщо си разбрал какво казвам.:)
  • 16
    6
    Бай Тодор
    Защо не ръкопляскате на №4, всичко което е казал е точно! Западните ни "партньори" изсмукаха всичко кадърно при тях, да храни техните пенсионери.
  • 25
    5
    DMT До 4
    Имам един приятел, който няколко пъти ходи на интервюта за шофьор на камиони. И да ти кажа всичките интервюта прикючиха след като му казаха работна заплата. Сам си направи извода защо фирмите наемат тогава некомпетенти за тази работа и защо се оплаквате, че няма хора.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари