20-годишният Веско спаси двама души от удавяне край Поморие

7
Спасителят е решил да поплува след края на работното му време
Спасителят е решил да поплува след края на работното му време

Веселин Загоров, на 20 години. Спасител на четвърти пост на централния плаж в Поморие.

Вчера, след работно време решава да остане и поплува. Около 18:30 часа забелязва как двама души започват да се давят. Самоотвержено, без да губи време, с точни и бързи реакции и действия, Веско спаси два живота. Скромността му е голяма, не пожела дори да бъде сниман, но за доброто трябва да се говори и показва.

Браво Веско, ти си нашия герой и пример за останалите младежи. Бъди здрав и все така сърцат.

Поздравления и за старши спасителя Калин Чомпов, който за поредна година събра прекрасен екип и наред с утвърдени спасители има и такива млади герои. 

Станислав Тенев

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    3
    русенец
    Браво, да се надеваме да има повече като него. Тогава може би България ще се оправи. Браво момче, какво момче си, ти си повече мъж от много "мъже".
  • 14
    2
    ...
    за най-големите шматароци в държавата, тези с големите бради и тъмните очила. ето това е мъжественост, а не окосмените ви умирисани тикви и прикритите зачервени понгали. открито лице, без брада и без тъмни очила. хубаво го вижте.
  • 15
    1
    Пролет
    Браво,момче!!! Ето това е истински герой!Нека други наричащи се "мъже",да вземат пример от него!Тези,които се друсат и напиват,сядат на волана,вземете пример от този ГЕРОЙ!!!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари