2-ма пешеходци пострадаха в Русе при пътни инциденти

0
Причини: най-вероятно движение с несъобразена с пешеходеца скорост от страна на шофьорите
Причини: най-вероятно движение с несъобразена с пешеходеца скорост от страна на шофьорите

На 30.12.2015г. около 10:00 часа в гр.Русе на ул.“Битоля“ неизвестно МПС блъска пресичащият от дясно на ляво платното за движение пешеходец Д.Й на 80год. от гр.Русе след което водача на автмобила откарва пострадалият до дома му.

Около 15:00 часа пешеходеца е откаран в МБАЛ където след преглед се установи че същият има фрактура на две ребра в ляво настанен в неврохирургия за наблюдение без опасност за живота.

Причини: най-вероятно движение с несъобразена с пешеходеца скорост.

На 02.01.2016г. около 15:30 часа в гр.Русе, варианта от бул.“България“ към бул.“Хр. Ботев“ в посока бул.“цар Освободител“, л.а.“Ауди-80“ с ловешка регистрация, управляван от Ш.Д на 31год. от с.Дичево, блъска пресичащият отдясно-наляво платното за движение, пешеходец КЛ на 60 год. от гр.Русе.

В резултат на удара е пострадал пешеходецът с диагноза контузия на десен крак в областта на коляното и контузно-разкъсна рана на долната челюст в областта на брадичката.

След преглед в МБАЛ-гр.Русе е освободен за домашно лечение. Причини: нарушаване на правилата за предимство от страна на водачът на МПС.

От направената проверка не се установи употреба на алкохол.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари