151 русенци са одобрени за печки на алтернативно гориво

0
Посочените кандидати са откликнали на общинската покана още през ноември миналата година и подадените от тях документи са оценени и класирани съгласно критериите за допустимост
Посочените кандидати са откликнали на общинската покана още през ноември миналата година и подадените от тях документи са оценени и класирани съгласно критериите за допустимост

151 граждани са одобрени за безплатни отоплителни уреди на алтернативно гориво в Русе

 Дейността се осъществява в изпълнение на интегрирания проект „Българските общини работят заедно за подобряване на качеството на атмосферния въздух” по Програма LIFE на Европейския съюз.

Посочените кандидати са откликнали на общинската покана още през ноември миналата година и подадените от тях документи са оценени и класирани съгласно критериите за допустимост.

В срок до 29 април одобрените за преминаване към отопление с природен газ трябва да представят в Община Русе технически проект за газификация на имота (включващ и вида на отоплителните уреди: газов котел или газов конвектор/и), съгласно изискванията на нормативната уредба.

В същия срок гражданите, които ще преминат към отопление с пелетна камина с водна риза или на отопление с котел на пелети с водна риза, трябва да представят техническа схема на инсталацията на водна риза, която включва задължително вида и мощността на отоплителния уред на пелети.

Документите следва да предоставяте на ел. поща: [email protected] или в деловодствата на Общината.

Списъкът с одобрените кандидати вижте тук.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари