14-годишен катастрофира на пътя Николово – Просена и избяга

2
Пътник в колата е пострадал
Пътник в колата е пострадал Снимка: БГНЕС / архив

Трима са пострадали при пътни инциденти в Област Русе.

На 15 юни около 10:40 ч. по третокласен път Ветово – Глоджево, в района на 7-ми километър е станал пътен инцидент с лек автомобил „Тойота Ярис“ с разградска регистрация. На местопроизшествието е изпратен екип на пътна полиция. Служителите са установили, че колата управлявана от 28-годишен водач, при десен завой е напуснала пътя вляво по посоката си на движение и се е преобърнала извън платното. В колата освен водачът е пътувала и жена. Двамата са отведени за преглед в болница „Канев“ в Русе, след което са били освободени за домашно лечение с леки травми. Пробата на шофьора за алкохол е била отрицателна. Произшествието е документирано по административен ред, като причина се посочва – движение с несъобразена скорост (с радиуса на завой и релефа на местността).

Тази сутрин в 05:30 часа на тел. 112 е постъпил сигнал за катастрофирал автомобил с марка "Опел Корса" по пътя НиколовоПросена, в посока с. Николово, като според подадената информация, на местопроизшествието не е открит водач или пътници от автомобила. Малко по-късно е получена информация, че в болницата е потърсил помощ пострадал при инцидента 18-годишен младеж, с фрактура на ръка. Служители на пътна полиция са изяснявали пътнотронспортното произшествие.

Според първоначално установените данни, автомобилът е управлявал неправоспособен непълнолетен младеж на 14 г., а колата е собственост на майка му. Пострадалият е бил пътник и след окaзаната медицинска помощ е освободен за домашно лечение.

Извършен е оглед на местопроизщшествието, причините за ПТП се изясняват, работата по изясняването на ПТП продължава.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари