13 нови случая на коронавирус в Русе

0
Няма починали с положителен тест за коронавирус
Няма починали с положителен тест за коронавирус Снимка: Dunavmost

Няма починали с положителен тест за коронавирус

Тринайсет са новите случаи на Ковид-19 в Русенско за изминалото денонощие, като сред тях няма деца. Оздравелите през вчерашния ден са осем, починали с положителен тест за коронавирус няма. Активните случаи са 148. На болнично лечение се намират 47 русенци. Справка в Единния информационен портал сочи, че областта се нарежда на единайсето място по заболеваемост в страната наравно с Плевен и Шумен. Без нови случаи е единствено област Кърджали.

До момента в област Русе са извършени 127 607 имунизации, като повторна доза са получили 58 213 души. Бустерна доза пък са получили общо 21 747 русенци. През вчерашния ден са направени 35 ваксинации, като четири от тях са били на деца между 12 и 18 години.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари