12 коли са осъмнали със счупени стъкла в София

1
Сигнали за десетки разбити коли в квартал „Овча купел“
Сигнали за десетки разбити коли в квартал „Овча купел“

Сигнали за десетки разбити коли в квартал „Овча купел“

Сигнал за вандали, които вилнеят през нощта в столичния квартал „Овча купел“ и разбиват автомобили. Според очевидци 12 коли във вторник са осъмнали със счупени стъкла. Автомобилите са се намирали пред бл. 514 и на паркинга на метростанция „Мизия“. Жители на квартала споделят, че това не е първата подобна проява.

„Извършителят е човек, който не е професионалист, не е знаел какво прави. Абсолютна вандалщина. Колата ми е претършувана, но нищо не е взето. Звъннах на 112 и оттам ме пренасочиха към полицията. Униформените не направиха опис. Само ми казаха да отида в 6-о районно управление в удобно за мен време.Отидох и там ми съобщиха, че огледи не се правят. Отношението беше арогантно. В крайна сметка накрая попаднах на един господин в районното, който беше учтив и ми подготви документите. Днес трябва да ги взема, за да видим какво ще стане и дали ще се намери извършителят”, обясни в ефира на „Здравей, България” по NOVA потърпевшият Петър Младенов.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 6
    2
    daskal
    Преди 10-ина години бе модерно да се източва бензин от резервоарите. Хората пропищяха. Някъде в "Красно село" един пенсиониран старшина реши проблема. На сутринта намериха крадеца с тубата и маркуча проснат до колата. С няколко дупки от куршуми по тялото. Та така...
  • -2
    1
    Гост
    От новите българи
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари