1100 евро излизат четири пържоли във Венеция

0
При това става въпрос за най-обикновена кръчма
При това става въпрос за най-обикновена кръчма

Четирима японски студенти платили завчера във Венеция за четири пържоли и чиния с пържена риба... 1100 евро!

При това якото „бръснене” се случва не в някое баровско и свръх скъпо заведение, а в най-обикновена кръчма, завряна във вътрешността на иначе прекрасния град, в тясната местна уличка „Фабри”, съобщава Монитор. При това на масата на япончетата нямало нито шампанско, нито отбрани италиански или вносни вина, а само 4 малки бутилки с минерална вода.

В разказите си за горчивия венециански обяд на четиримата младежи от страната на изгряващото слънце медиите по Апенините посочват, че по същото време къръци почти като тях се оказват и трима техни приятели. Защото групата им била съставена от седем човека, но се разделила за обяд, тъй като първите предпочели да хапнат в затънтената уж народна кръчма, а вторите си избрали малко по-шикозен ресторант на една от централните улици. Там тримата обаче били изпратени също с „тесла”, разбира се малко по-тъпа, тъй като се изръсили за три чинии спагети с миди и по чаша минерална вода 350 евро!

Изглежда младежите се усетили за измамата, защото веднага се оплакали на техния екскурзовод, който бил решил да не им досажда на обяд. Та той прегледал написаните от сервитьорите на ръка хвърчащи сметки, отрязъците от банковия терминал за заплатените с кредитни карти суми и после заедно се отправили към полицейското управление. Там полицаите не повярвали на очите си и се заели с разплитането на случая, а Финансовата гвардия започнала масова проверка на кръчмите из Лагуната...

Източник: МОНИТОР
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари