10-годишно дете шофира учебен автомобил във Враца

0
Полицията състави акт на инструктора, който се оказа дядо на неправоспособния водач
Полицията състави акт на инструктора, който се оказа дядо на неправоспособния водач Снимка: bTV

Полицията състави акт на инструктора, който се оказа дядо на неправоспособния водач

10-годишно дете зад волана на учебен автомобил. Клипът е заснет вчера на възлов булевард във Враца. На него се вижда как момче е зад волана, а до него стои възрастен мъж, информира bTV.

Според автора на клипа подобно поведение е предпоставка за пътно-транспортно произшествие. По думите му автомобилът е криволичел леко. Очевидецът дори е подал сигнал на 112, но реакция от органите не е последвала.

Днес полицията състави акт на инструктора, който се оказа дядо на неправоспособния водач. Бяха свалени и номерата на автомобила. Красимир Начев обаче не смята, че е нарушил закона. Според него в почивния ден трафикът е бил изключително слаб, а той е контролирал изцяло ситуацията в качеството на преподавател.

Пак казвам, аз му държа волана с едната ръка, автомобилът не е частен, а е учебен, лицензиран, с дубъл педали, в който аз държа през цялото време волана и контролирам през цялото време автомобила. Движим се на първа и втора предавка, това беше около 500 - 600 метра. Някакъв възмутен, бдителен гражданин се обадил и аз трябва сега, без вина виновен, да давам обяснение“, обяснява автоинструкторът Красимир Начев.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    4
    знам...
    1980 г съм карала шоф.курс-още тогава инструкторите бяха курвари-и който *не пусне* отиваше на поправка...аз естественно бях на поправителен...заплащаше се в пощенската станция по 12 лв на час- и часът се взема отново...лека му пръст-инструктора ми не е м/у живите-но не-правдата остана спомен...*2 целувки или 2 двойки*-беше израза...знам много неща обаче от *по-дащните*....тоя да е без лиценз-щото вече и за свалки не става....а и хората са други-търсят си правата..На времето плащахме-щото си мълчахме..
  • 3
    3
    аз
    абе плиткоумник-и ние имаме познати инструктори-айде да се качим на самолет-понеси си наказанието като голям мъж..ама ти явно не си-така си правил и през годините...наглец..
  • 8
    2
    Недоумяващ
    Защо говори с такава наглост и ирония дядката?Дали,защото има стабилен гръб в ДАИ ?
  • 13
    1
    русенец
    На този инструктор да му се отнеме лиценза! Освен това не познава и законите. За обучение за "В" категория се изисква МИНИМУМ ОСНОВНО ОБРАЗОВАНИЕ и МИНИМУМ 17 години и 9 месеца възраст на курсиста. После защо по пътищата бъкало от идиоти, то идиоти са ги учили да шофират!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари