Дядото на детето, подкарало учебна кола: Аз контролирах изцяло нещата, а той само се кефеше

2
Не мисля, че беше опасно, каза автомобилият инструктор
Не мисля, че беше опасно, каза автомобилият инструктор Видео: NOVA

Не мисля, че беше опасно, каза автомобилият инструктор

10-годишно дете шофира учебен автомобил по улиците във Враца. Това се вижда на клип, заснет от случаен водач. До момчето стои възрастен мъж. Оказва се, че спътникът всъщност е дядо на момчето и е автомобилен инструктор. Пред NOVA мъжът категорично заяви, че не смята, че постъпката му е била опасна. По думите му през цялото време е контролирал движението и скоростта на колата.

По време на коледните празници отидохме на полигон, за да покара. Бях му обещал. Той кара електрически скутер, въпреки че няма право да го управлява. На връщане в града ме попита „Дядо, може ли да покарам 500 метра?”. Реших да му позволя. Държах волана през цялото време. Не мисля, че беше опасно. Освен това, аз превключвам скоростите, движим се на първа и втора предавка. Той искаше по-скоро да си направи селфи, за да покаже на приятелите си, че е карал кола. Аз контролирах изцяло нещата, а той само се кефеше”, разказа в ефира на „Здравей, България” автомобилният инструктор Красимир Начев.

Мъжът е получил акт, който смята да обжалва.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    7
    18
    Баси малоумния тип. Сега малкия като знае как се подкарва кола, дали няма да открадне на баща си таралясника след 2 3 години и да направи някоя беля. Да видим тогава дядо му ко ще обяснява. Бахти наглата пенсия
  • 7
    6
    Георгиева
    Кой си ти да мислиш,кое е опасно и кое не??? Нали има закон и правилник? Ти ли ще го преценяш и "мислиш" ?! Лишаване от лиценз и солидна глоба!
  • 3
    5
    18
    Ако взем един калшник и се разходя на Нова Година по площада и стрелям във въздуха, дали ще е някакво нарушение при положение че контролирам ситуацията? Не мисля .... че и дядката ... да ева неговата мама
  • 17
    4
    ...
    „... Той кара електрически скутер, въпреки че няма право...“, „... искаше по-скоро да си направи селфи, за да покаже на приятелите си...“, „... той само се КЕФЕШЕ...“. Това думи на интелигентен човек ли са? Кой даде на този олигофрен лиценз? Разследване и затвор за всички замесени! А са шофьорите, минали през „школата“ му - нов курс и изпит. Иначе после журналята правят репортажи за войната по пътищата, а фуражките повдигат рамене с ръце заровени и аз не знам къде.
  • 17
    3
    MOLI
    ЕДНО НЕВРЪСТНО ДЕТЕ И ЕДИН КУКАВЕЛНИК КАКВО ПОВЕЧЕ???
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Мъж, който си прави сам мусака и пълнени чушки, на практика е недостъпен!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари