10 двойки, избрали сватбените татуировки пред годежните пръстени

0
Когато стане дума за любов, традицията почти винаги води до размяната на пръстени
Когато стане дума за любов, традицията почти винаги води до размяната на пръстени

Когато стане дума за любов, традицията почти винаги води до размяната на пръстени – за вечна вярност, за безкрайна любов и като символ на единството. Едва ли някой помни откъде е дошла тази вековна практика, но пък се знае, че правилата около нея са железни (че дори и златни). Годежните пръстени и сватбените халки се носят на безименния пръст. В България преди церемонията на брака годежния пръстен се носи на лявата ръка, а по време на самата сватба се премества на дясната ръка. В САЩ се носи на лявата ръка, пишат 10-те най.

Традиционно, годежният пръстен се изработва от злато. Едни от най-предпочитаните метали напоследък са бяло злато, сребро, платина. Бързо набиращи популярност алтернативи са титан и паладий. Възприемани като благородни метали, имат мек и стилен блясък и са луксозни и по-достъпни заместители на скъпите метали. Диамантът може да бъде заменен от цирконий, рубин, изумруд, сапфир, тюркоаз, топаз, смарагд, кристали Сваровски, перли.

И все пак традициите изобщо не са това, което бяха. В доказателство сайтът Bored Panda представи няколко влюбени двойки с доста приятно иновативно мислене. Вместо пръстени, за да демонстрират обвързаността си, те са предпочели да си разменят… сватбени татуировки. Така де, в крайна сметка, докато пръстенът може да бъде свален във всеки един момент, то няма как преди поредното щуро парти с приятели да махате татуировката си! Ако идеята ви допада, ето арт предложенията на 10 двойки, избрали сватбените татуировки пред годежните пръстени.

1.

wedding-tattoos-1

2.

wedding-tattoos-2

3.

wedding-tattoos-3

4.

wedding-tattoos-4

5.

wedding-tattoos-5

 

6.

wedding-tattoos-6

7.

wedding-tattoos-7

8.

wedding-tattoos-8

9.

wedding-tattoos-9

10.

wedding-tattoos-10

Източник: 10-те най
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари