Заловиха 42 нелегални мигранти в село Караново

0
Бежанците са били натъпкани в камион, шофьорът е задържан
Бежанците са били натъпкани в камион, шофьорът е задържан

Бежанците са били натъпкани в камион, шофьорът е задържан

Служители на РУ - Нова Загора и група “Миграция“ работят по случай на установени чужди граждани при проверка на товарен автомобил.

Късно през нощта в новозагорското село Караново полицейски екип на РУ - Нова Загора е спрял за проверка товарен автомобил с пловдивска регистрация. В автомобила са установени 42 чужди граждани без документи. На място е изпратена дежурна оперативна група.

Водачът на автомобила е задържан на място. Той е български гражданин. Отведен е в РУ - Нова Загора и остава в ареста с полицейска мярка за 24 часа, съобщиха от ОДМВР - Сливен.

Образувано е досъдебно производство. С чуждите граждани работят служители на група „Миграция“ към ОДМВР - Сливен. Всички ще бъдат извозени и настанени в центъра за временно настаняване на чужденци в град Любимец.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари