Яхнете го, момичета!

1
Възможността да накарат жената да се гърчи от удоволствие в леглото винаги е била повод за гордост у мъжете
Възможността да накарат жената да се гърчи от удоволствие в леглото винаги е била повод за гордост у мъжете

Възможността да накарат жената да се гърчи от удоволствие в леглото винаги е била повод за гордост у мъжете. Точно поради тази причина те непрекъснато се вълнуват от това дали се справят добре, приятно ли се чувства дамата, ще свърши ли скоро и т. н. Господата обичат да контролират събитията, но от време на време имат нужда от почивка и в секса. Затова те харесват позата, в която тяхната половинка ги яхва, тя определя правилата на играта и поема отговорността за собственото си удоволствие, пише сайтът Всеки ден.

„При така наречената „ездачка“ жената получава възможност да направлява интимния акт, а намъжа му остава да се наслаждава на преживяването. Така дамата може да определя темпото, ъгъла на проникване и да покаже с очи колко точно желае своя партньор, а той да почувства как тя не може да му се насити. Тази поза носи максимална наслада и за нежния, и за силния пол“, коментира сексологът Марк Стоун.

(Ако този текст ви е харесал го споделете с приятели, за да знаем, че темата ви интересува и искате да продължим да пишем по нея.)

Източник: Всеки ден
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари