Волен Сидеров: Ще влезем в парламента, за да докажем, че "Възраждане" са менте

2
Тайни общества съветват Костадинов да не се коалира
Тайни общества съветват Костадинов да не се коалира

На лидера на "Възраждане" му е забранено да се обединява с други подобни партии

"Искаме да влезем в парламента, за да покажем кое е ментето, кое е оригиналът. Ментето е "Възраждане". Искаха да изместят "Атака" и да дадат вид на алтернатива на евроатлантическите партии", коментира за "Твоят ден" по NOVA лидерът на "Атака" Волен Сидеров.

"Лицемерие и измама е да са против ваксинацията, а половината група да са ваксинирани. Говориха срещу сделката с F16, а гласуваха "за" ратификация. Уж са проруски, а гласуват, че Русия е агресор. На лидера на "Възраждане" му е забранено да се обединява с други подобни партии. Миналата година им предложихме коалиция, но ни отказаха", разкри той.

По думите му при обединение е могло да се направи баланс на общностите.

"Тайни общества от затворен тип като например Варненска ложа и близки до фондацията на Бил Клинтън съветват Костадинов да не се коалира", смята Сидеров.

Според него войната в Украйна е защитна реакция на Русия, срещу експерименти на САЩ.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    5
    русенец
    Странно нещо са българските "политици". Ей на, Воленчо когато беше седесар беше върл русофоб, даже призоваваше да се разрушат паметниците на Съветската армия ( виж статията "Да свалим Альоша от наряд!"), а сега милият прогледнал и пръв русофил!:) Явно руснаците плащат много добре, а Сайдеров не е проститутка, а логично мислещ "политик".:)
  • 5
    4
    Коки
    Златният пръст..., пардон гъз,пак се е нашмъркал!!!
  • 4
    3
    Тодор Савов
    До колкото се сещам "оригиналът"вече беше в парламента и такива оригинални ги сътвори .... Възраждане и лидерът и К.Костадинов са истински родолюбци за разлика от "оригиналът" мвро и подобните фирми влизали в управлението благодарение на патриотичния вот
  • 6
    2
    Мирослав
    Още една от измишльотините на болния мозък Волен Сидеров, който междувпрочем е и Алкохолик и Наркоман
  • 1
    1
    Песимист
    Нещо добро днес.Само за това Волене,ще имаш подкрепата ни от компанията!!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари