Цветана Манева участва в новия клип на Азис

0
Цветана Манева е космос, една друга планета, казва певецът
Цветана Манева е космос, една друга планета, казва певецът

Голямата българска актриса Цветана Манева участва в новия музикален клип на Азис, който излезе по-рано днес. 

Видеото завършва с монолог на актрисата: "Човешката природа е жестока към всяка чужда грешка. Различните са тук, не са измислени. И кой реши, че те са грешка? Кой? Отхвръляме ги, обругаваме ги, по тях крещим. Защо?“

„Бога ми, нямам идея как се случи. Не искам да казвам колко психически усилия ми костваше да набера телефона и да чуя тоя вледеняващ глас. И да проведа един нормален разговор. Цветана Манева е космос, една друга планета“, разказа Азис пред bTV.

Срамувам се от това, че съм с по-тъмен цвят на кожата. Продължавам да се чувствам неестествено. Когато ходя в чужбина, в Германия, например, хората там не гледат с добро око...Там не се чувствам ок, когато вляза в заведение, хората ме гледат странно. Смятат ме за арабин, пакистанец... В никакъв случай българин. Чувствам се неудобно от това“, казва той.

Не виждах този музикален жанр да се развива в правилната посока. За мен това, което всички показват е толкова виждано и остаряло морално. Толкова е старомодно всичко, което се показва – коли, яхти, красиви голи жени, дронове. Толкова е обидно това за човека, който разбира от музика. Обидно е да принизяваш публиката до това ниво“, каза още Азис.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари