Тошко Йорданов: Кирил и Асен са вредни в изпълнителната власт

0
Организираме референдум, в който да попитаме българите дали искат да се промени държавното устройство на страната, каза той
Организираме референдум, в който да попитаме българите дали искат да се промени държавното устройство на страната, каза той Снимка: bTV

Според него всички лидери на партии в изпълнителната власт са вредни

“Евентуални партньори след изборите ще са ни всички без ГЕРБ и ДПС”, заяви заместник-председателят на “Има такъв народ” Тошко Йорданов в предаването на “Лице в лице” по bTV.

Кирил и Асен не трябва да са в парламента. Нека да си останат в партията, но те са вредни в изпълнителната власт”, добави той.

Те (Асен Василев и Кирил Петков - лидери на ПП) ходят и разправят как няма да говорят с “Има такъв народ”. Ние да ходим да им се натискаме ли да говорят с нас. В крайна сметка ще минат изборите, ще се окажат с по-малко хора, отколкото бяха и ще трябва да отговорят на въпроса - защо изтърваха властта, и защо воюваха с нас, а не с ГЕРБ и ДПС. За осем месеца една далавера на ГЕРБ и на ДПС не разкриха”, каза Йорданов.

По думите му има правила, които трябва да се спазват и да се следва коалиционното споразумение.

Според него всички лидери на партии в изпълнителната власт са вредни, особено в коалиция, защото те си дърпат към партията или егото им надделява над държавния интерес.

Каузите на ИТН

“Има проблеми за решаване - енергетика, здравеопазване, образование. Конкретно сме ги разписали, включително със стъпките и сроковете, в които могат да бъдат решени”, каза Йорданов.

Организираме референдум, в който да попитаме българите дали искат да се промени държавното устройство на страната. Дали ще е президентска форма или полупрезидентска, това ще реши Великото народно събрание, добави той.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    8
    До 5, 6,7
    Защото вероятно сте физически един и същи трол( изписване, изказ и др.). От написаното личи, че не отстоявате интересите на България, а на друга държава. Колко ви плаща Газпром и Путлер, за да отстоявате така "пламенно" техните търговски интереси?
  • -2
    7
    kalai
    Простото к!р0 е похвалил македонците след мача им срещу България?! Те са ни евроатлантически партньори, съюзници и трябва да ги разберем, че не са хулили България, а Русия - избухна скандалният про100$$$ к!р0?!?!??!?!?!?!?!?!?!??!!?!?!??!?!!??!!??!
  • -4
    6
    AaaAA
    ШОК: кирил 5коф и ГЕРБ се разбраха за следизборна коалиция между ПП и ГЕРБ! По този начин американският агент/шпионин заби нож в гърба на БСП! Не само това, но изглежда, че ристюфците пак ще са в коалиция с ГЕРБ и пак ристюфците ще е министър от ГЕРБ!
  • -4
    5
    jkl
    про100$$ к!р0, ристюфци, мирчефци, атанасофци - вън от България заради пропагандна политика от работодателя им сащ! България трябва да възобнови доставките на газ от Газпром, а който не иска - марш в сащ за смяна на пола! Онзи ден платеният от цру на сащ пропагандатор - мирчефци напоително обясняваше как видите ли Газпром нямало да може да ни доставя газ и нямало да задоволи нуждите на потреблението в България! Този русофоб - мирчефци, който сякаш не знае, че поне 30 години Газпром непрекъснато доставяше газ на България на много добри цени! Трябва да изгоним всяка сащническа сган от България и да е България за българите! България не е на сащ, но ей такива продажни агенти/шпиони рристюфците, мирчефците, про100$$ к!р0, @сен ф@силеф, лорерците, атанасофците, стоян михалефци, мартин димитрофците, дайнофците, илиян фасилефците, ге0рги б0р!с0ф ге0ргиеф (боец), любомир алам@нофци, емил с0к0лофци, димитър гърдефци, георги ганефци, армани сбърканяни, хаджигенофци и банкянската тиква - натикаха България в блатото, за да угодят на УРОДА сащ в политиката им срещу християнска Русия! Да не говорим, че откаченият про100$$ к!ро мрази християнските ценности и иска да ги замени със сащнически джендеризирани лгбт "ценности"!
  • 7
    4
    до 2
    На чалгарското нищожество на снимката устата е много голяма, освен че е и много мръсна! Той поема по няколко, не само на Дългия и на Дебелия от Банкя! Поел е и на онзи от село Славяново, за когото днес научихме, че е доказан национален предател!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари