Театър в условията на пандемия: Как се справя Русе с предизвикателството

1
Русенският драматичен театър запазва повечето спектакли от собствената си програмата за месец ноември и ще продължи дейността си при строго спазване на противоепидемичните мерки
Русенският драматичен театър запазва повечето спектакли от собствената си програмата за месец ноември и ще продължи дейността си при строго спазване на противоепидемичните мерки Видео: КИС 13

 

На 13 ноември театърът в Русе възобновява репетициите като дотогава остава под карантина

Първият спектакъл след временното затваряне е комедията "Когато индийците ни купят!", който ще се състои на 23 ноември. Пълняемостта в салоните ще бъде до 30% като няма да се допускат граждани без маски или във видимо влошено здравословно състояние.

Русенският драматичен театър запазва повечето спектакли от собствената си програмата за месец ноември и ще продължи дейността си при строго спазване на противоепидемичните мерки.

"Преди влошаването на епидемичната обстановка, любителите на театралното изкуство в Русе не са спирали да ходят на представления, въпреки ограниченията", заяви за Новините на телевизия КИС 13 директорът Орлин Дяков.

Според него салоните са едни от най-безопасните места и досега няма нито един случай на човек, който да се е заразил с коронавирус след посещение в театър.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари