Таван на цените на горивата ли?

25
Дишайте! И продължавайте да сте лоялни на евродивотиите!
Дишайте! И продължавайте да сте лоялни на евродивотиите! Снимка: Facebook

Дишайте! И продължавайте да сте лоялни на евродивотиите!

Сънародничката ни Кремена Станилова прави сравнение между потребителските цени на горивата в Санкт Петербург, Русия в свой пост в социалната мрежа.

"Западният ЕССР разказа играта на пазарната икономика. Сега искат таван на цените на газа. WTF?

А в санкционирана Русия нещата без таван изглеждат много, много загадъчни за страна, за която по медиите ни внушават, че аха-аха ще се срути икономически.

Снимките по-долу са на една и съща бензиностанция. Първите три са от средата на март т.г. и бензиностанцията е на Shell, четвъртата е от средата на май т.г. и бензиностанцията все още е на Shell, последната е от август т.г. Същата бензиностанция очевидно не плаче изоставена от Shell, а вече е на Teboil . Само за инфо -Teboil е финландска компания от 1934 г. и е дъщерна на руската Lukoil. В цяла Финландия е пълно с бензиностанции на Teboil. Иначе Финландия налага ограничения на визите на руснаците ей така, за да са на хорото под свирката на ЕССР. Ако увеличите снимките, можете да сравните цените в рамките на 6 месеца от март до август тази година. Цените са под евро и около евро. Еврото днес е равно на 60 рубли.

Сега си погледнете последната касова бележка от последното зареждане на бензин в България.

Дишайте!

И продължавайте да сте лоялни на евродивотиите!

Оркестърът е продължавал да свири, докато Титаник е потъвал."

Кремена Станилова

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    10
    Баклава бей
    Дано те потопят скоро в Дунава та да не можеш и да гъкнеш ,и да видиш как ще има ограничени вро цени на газ,ток и петрол ,мръсен руски трол
  • 2
    9
    Ретри
    Във Венецуела бензина беше най евтин в цял свят е и кво от това мизерията там както и тази в Русия е почти еднаква. Това че никой не емигрира там е доказателство че това са смотан държави
  • -3
    8
    Bonkerz
    Ама вярно ли в 3-те страни най-големи производители на петрол за 2021 г (САЩ, Саудитска Арабия, Русия) горивото е най-евтино??? В България не копаем нефт, пък горивото ни е скъпо (заради руската Лукойл). Как е възможно? Не мислех, че такава утрепана статия ще бъде удостоена с коментари, но уви.
  • 8
    7
    Николай Атанасов
    Ние това го знаем, но знаем и че народа е овца и колкото я мачкат, тя си търпи. От доста коментари също се разбира и пропагандата, която съществува така, че...нещата да са балансирани е невъзможно. Твърде ограничено е мисленето масово в държавата и...тя пропада.
  • 6
    6
    Стефан
    Каква са цените но горивото в Русия за периода 3.9.2021г. до 2.9.2022г.- бензини 92 , 95 и дизел. Никое от тях за периода не е било по скъпо от едно евро литъра. Днес. /3.9.2022г./ цените са следните бензин 92-48 рубли, бензин 95 -52 рубли, дизел 54 рубли. Днешният курс на еврото в Русия е 60,22 рубли. За сведение ДДС В Русия е също 20%.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари