Скандал с дъщерята на Глория

0
Класирането на Симона в "Гласът на България" отприщи страстите
Класирането на Симона в "Гласът на България" отприщи страстите

Талантливата Деа Майсторска отпадна от надпреварата на „Гласът на България“ заради дъщерята на Глория Симона Загорова, категорични са зрителите на най-гледаното музикално шоу, което тече по bTV, пише „Уикенд“.

Майсторска, Загорова и Сара Сюзет – между трите участнички трябваше да избере тв аудиторията по време на първия жив концерт миналата неделя.

Зрителите на „Гласът на България“ подкрепиха с най-много есемеси филипинката Сара Сюзет, ала веднага след нея по вот се нареди щерката на Глория, което беше изненадата на вечерта и предизвика скандал.

Повечето почитатели на музикалното риалити са фенове на малката Деа от „Бон-Бон“ и всички бяха убедени, че именно тя отива на полуфинал. Още повече, че нейното изпълнение вдигна на крака публиката на концерта, докато Симона, въпреки че се представи с парче на Лили Иванова, което накара майка й да се прекръсти, не беше в най-добрата си форма.

Във Фейсбук страницата на предаването веднага заваляха коментари, че фенската маса на майка й е причина Симона да победи Деа и да продължи напред, пише hotNews.bg. Повече четете тук.

Източник: hotNews.bg
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари