Русия: НАТО да се изтегли от България и Румъния

8
Русия иска всички чуждестранни войски, оръжия и друга военна техника да бъдат изтеглени от тези страни
Русия иска всички чуждестранни войски, оръжия и друга военна техника да бъдат изтеглени от тези страни Снимка: БГНЕС / Архив

Външното министерство отговори на въпроса какво означава за България и Румъния искането на Русия НАТО да се върне към конфигурацията от 1997 г.

Гаранциите в сферата на сигурността, които Русия иска да получи от Запада, включват клаузи, изискващи силите на НАТО да напуснат Румъния и България, заяви днес руското външно министерство, предаде NOVA, позовавайки се на Ройтерс.

Москва поиска юридически обвързващи гаранции от НАТО да спре разширяването си и да се върне в границите си от 1997 г.

Отговаряйки на въпрос какво ще означава това за България и Румъния, които се присъединиха към НАТО след 1997 г., руското външно министерство каза, че Русия иска всички чуждестранни войски, оръжия и друга военна техника да бъдат изтеглени от тези страни.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -1
    10
    ВТФ
    А защо руснаците ще стрелят по българските украинци те бяха ли православнославянски братя?
  • 1
    9
    До Българина
    НАТО вмомента набира българи с украински корени и през ЧЕШКАТА Република ще ги прати като пушечно месо на РУСИЯ. Тези, които са за НАТО да си купят еднопосочен билет за Фалиралите Съединени Американски Щати.
  • 0
    8
    до 123
    скандално неграмотен си....
  • 1
    7
    123
    Точно така трябва марж на укопаторите
  • 3
    6
    Хахахахаха
    Лоши пиндоси, махнете си веднага войските у българията че да разположим нашите на техно място. Обещаваме да върнем на бай георги младостта и да започне отново да вдига самолета без да се налага да гледа парад пабеди по телевидението!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари