Русе вече има регионална асоциация за развитие на конния спорт

2
Хиподрумът има нов стопанин
Хиподрумът има нов стопанин Видео: Кис 13

Хиподрумът има нов стопанин

В Русе вече има регионална асоциация за развитие на конния спорт.

Сдружението е спечелило тръжната процедура за вземане под наем на хиподрума и е сключило договор за 10 години. Основната цел на асоциацията е да запази и развие всички видове дисциплини в конния спорт.

Сдружението стопанисва последния държавен хиподрум в България. В него членуват 8 клуба, които имат коне от всички дисциплини на територията на хиподрума. Съпредседатели на регионалната асоциация за развитие на конния спорт в Русе са Свилен Иванов и Росен Христов, информира телевизия КИС 13.

Амбицията на сдружението е да развива всички дисциплини в конния спорт и да върне славата на Русе и в гладкото бягане.

Една от първите инициативи на асоциацията е да подари на децата за утрешния им празник безплатни разходки на кон от 10:00 до 13:00 часа.

Утре на територията на хиподрума, децата ще могат да видят на живо какво представлява конния спорт и как се прескачат препятствия от състезатели на клубовете.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    11
    Мунчо
    Разбрах, че щели да търсят пари по всякакви начини. Това за мен е най-важното от несвързаните приказки на Дебилко. Нова хранилка за гладни пияндета.
  • 2
    10
    до 5
    След като роднините, съседите ти, колегите ти, а и самият ти не страдате от твоите навици /нарочно не казвам пороци/, очевидно няма никакъв проблем. Моят дядо, като дойде време да се работи по лозето, винаги си слагаше по литър ракия в края на реда. Копае, пръска, върже, стига до бутилката и си удряше по няколко гълтока. Без мезета, без глезотии. После отново и отново. Докато оправи лозенцето литъра си заминаваше. Но от блъскане беше трезвен като краставичка. Изобщо, алкохолизмът е кошмарно нещо за хора, които просто се наливат без да имат идея какво всъщност правят. Аз също харесвам едно добро уиски или ром сутрин с кафето.
  • 2
    9
    KIRO
    GALAXY BOULING SMESHEN SHADRAVAN
  • 4
    8
    Айдааааа
    Ето го нашия Свилко Дебилко май малко е дръпнал смукача само Гешев ще те оправи Дебилкооо
  • -2
    7
    Симон Боровски
    Свилка ти си новият кмет на Русе. Яхай коня и бой по канчетата
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари