Протест пред Александровска болница заради преустройването на отделението по трансплантация

1
Организатор е ГД "БОЕЦ"
Организатор е ГД "БОЕЦ"

Гражданското движение БОЕЦ организира днес протест пред Александровска болница в столицата.

Повод е решението на ръководството на болницата да се преустрои единственото отделение по трансплантация в Covid отделение, съобщи лидерът на движението Георги Георгиев.

Ето какво точно сподели Георгиев:

"ТРЯБВАТЕ!

ЗНАМ, че можем да се преборим и този път!

ИЗРОДИТЕ са решили да закрият единственото отделените по трансплантация в Александровска болница и да го превърнат в ковид отделение!

ЗНАМ, че това не е просто поредното малоумие на Борисов и бандата му. Това е престъпление, геноцид, убийство. Не съм трансплантиран, но аз съм донор и познавам тези хора. Виждал съм очите им. Души вълшебни, минали през ада, които живеят втори живот! Виждал съм как се борят за всяка глътка въздух. Виждал съм как си чупят хапчето на две, за да съберат и дадат на друг трансплантиран дозата за живот, а на следващият ден самите те събират лекарства от приятели, защото за тях в държавата на мафията пари няма! Тях болестта не можа да убие, но Буда и бандата му могат.

Министър Ангелов е бивш шеф на Александровска болница, този спря лечението и трансплантацията на съпругата ми преди две години! Прекланям се пред лекарите и медиците, дължа живота си на тях и презирам с цялата си душа тези сред тях, които са предали клетвата си и са се продали на мафията! Ангелов е един от тях.

ЗНАМ, че сега се опитва да се натяга на дебелите и да имитира някакви мерки, като посяга на най-уязвимите, които не могат да се защитят.

Мафията, приятели, не спасява, мафията лъже, краде и убива!

Изродите нямат идея какво да правят и рушат и малкото останали работещи сектори в здравеопазването.

ТРЯБВАТЕ МИ, бойци, приятели и граждани. Трябва да спрем това престъпление.

УТРЕ в 10.00ч. Се събираме пред Александровска (градинката на баня Мадара) и ще се преборим за Тях и правото им на живот!

А изродите трябва да си ходят незабавно! За всеки ден управление на Борисов, Пеевски и Гешев плащаме не само с откраднатите от нас милиарди, а и с човешки животи!

Моля всички бойци, приятели и съмишленици да споделят и разпространят този призив и да помогнат да се преборим и този път!

#БОЕЦ""

 

ТРЯБВАТЕ! ЗНАМ, че можем да се преборим и този път! ИЗРОДИТЕ са решили да закрият единственото отделените по...

Публикувахте от Georgi Borisov Georgiev в Петък, 6 ноември 2020 г.
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари