Обиски в Русе заради разследването срещу Пламен Бобоков

9
Този път претърсванията са заради обвиненията в търговия с влияние
Този път претърсванията са заради обвиненията в търговия с влияние Видео: Русе Медиа

Специализираната прокуратура отново влезе в административния офис на компанията за производство на масла „Приста ойл“ в Русе, която се управлява от русенския бизнесмен Пламен Бобоков.

Претърсването е започнало около 11 часа, когато в сградата на ул.“Борисова“ са влезли представители на прокуратурата, униформени и цивилни полицаи.

Проверяват се служебни документи и компютри, съобщи Русе Медиа. Засега разследващите, не дават конкретна информация. Пред офиса дежурят полицейски екипи.

След първото претърсване, когато бяха повдигнати обвинения на него и на брат му Атанас за организирана престъпна група за внос на боклук заедно с бившия зам.-министър на екологията Красимир Живков, сега обиските са заради разследването за търговия с влияние. В него бяха намесени имената на президентския съветник Пламен Узунов и прокурора от Окръжна прокуратура-Русе Николай Николов.

Претърсвания има и в София в офиса на компанията на Пламен Бобоков, както и на адреси в Пловдив, свързани с брата на Пламен Узунов – Атанас Узунов.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари