Нападение с бухалка: Кой е мъжът, изпочупил магазин в центъра на Велико Търново

1

Официалната версия е неуредени финансови отношения

Мъж с бухалка изпочупи магазин в центъра на Велико Търново. Инцидентът беше заснет, а кадрите се появиха в социалните мрежи.

По информация на полицията причината са неуредени финансови отношения. Вчера в следобедните часове мъж на около 26 г. от Горна Оряховица се насочва към конкретния търговски обект.

Очевидците на инцидента разказаха за поведението на вандала. Необезпокояван започва да чупи витрините на магазина с бухалка и камъни. По това време вътре е продавачката, а районът е оживен, защото се намира в центъра на града, информира bTV.

Свидетелите коментират, че нападателят дори бил с усмивка на лицето, докато чупел витрините.

Собственикът на магазина Красимир Кънев заяви, че познава нападателя, работел за него в продължение на няколко месеца.

Изведнъж реши да напуска и си тръгна. Платени са му парите, които ги има. Той си претендира за 3 млн. лв., доколкото чух – толкова му струвала шпакловката. Срещу него има вече 10 преписки - в Горна Оряховица, в Лясковец, тук във Търново. Счупи стъкло на автомобил, на къщата ни, в бизнес сграда, наша, някакво шише със запалителна течност беше хвърлил. Очаквам полицията да си свърши работата“, каза още Кънев.

Извършителят е задържан. Днес мястото е разчистено, витрините са покрити с найлони. Все още не е ясен размерът на щетите. Работата по случая продължава.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари