Марио, който уби приятеля си, се подобрява

0
Очаква се днес лекарите да направят опити да го освободят от апаратното дишане
Очаква се днес лекарите да направят опити да го освободят от апаратното дишане

Преди време в течение на акция на МВР арестуваха Марио Метушев за трафик на нарязан тютюн. Той стоеше в следствения арест в Шумен под постоянна мярка. След два  месеца го пуснаха. Беше откачил от ареста и бе на успокоителни хапчета. Ходи всяка седмица на психолог в болницата на град Разлог“, разказва близък на бившия футболист, заклал своя приятел, предава Топ преса. 

Марио имал закупен билет за 20.06.2018 за Англия да бере ягоди.

Метушев е родом от Абланица, майка му е от село Крушево, а преди 5 години си купили къща до ВИК Гоце Делчев. Жена му пък има фризьорски салон до хотел „Неврокоп“. Негова племенница е едно от златните момичета на България – Теодора Александрова, предава вестник „Градът“.

От неврокопската МБАЛ „Иван Скендеров“ информираха, че Марио Метушев е стабилизиран след кървавия инцидент, но му предстоят му още операции и кръвопреливане. Очаква се днес лекарите да направят опити да го освободят от апаратното дишане. Те обаче очакват допълнителни усложнения и са готови да реагират. 

Близки до семейството му коментират, че след ареста бившият футболист бил доста зле психически. Скандалът с Колджиев, се разпалил в местно заведение в квартал XII конгрес на Гоце Делчев известно като „Уното“, там са разтървани. В последствие става ясно, че Краси е заклан.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари