Лена Бориславова: Сложихме край на една неефективна и създадена погрешно структура

0
"Друга добра новина от днес е стартиралата дейност на работната група, изготвяща промени в законодателството относно механизма за търсене на отговорност от главния прокурор", каза началникът на политическия кабинет на Петков
"Друга добра новина от днес е стартиралата дейност на работната група, изготвяща промени в законодателството относно механизма за търсене на отговорност от главния прокурор", каза началникът на политическия кабинет на Петков Видео: Фейсбук

"Закриването на специализираните съд и прокуратура е първа и решителна крачка, доведена докрай в правосъдната реформа. Днешното решение на парламента е силен и ясен сигнал за приоритетите на управлението. Закрива се една неефективна и създадена погрешно структура. Занапред очакваме по-бързо правосъдие, с по-добре издържани внесени обвинителни актове и разглеждане в съд"

Това каза началникът на политическия кабинет на министър-председателя Лена Бориславова, след като 47-ото Народно събрание изпрати специализираното правосъдие в историята.

Бориславова коментира и други теми: 

"Друга добра новина от днес е стартиралата дейност на работната група, изготвяща промени в законодателството относно механизма за търсене на отговорност от главния прокурор", каза тя. 

"Решителни стъпки ще бъдат направени и с промени в Закона за защита на конкуренцията във връзка с ръководството на КЗК - органът, който трябваше да се справи с цените на горивата, които изкуствено се завишават и да наблюдава дали не се появява спекула с цените на хранителни стоки", обясни още Бориславова. 

"Радвам се, че моряците от кораба „Царевна“ са в безопасност и пътуват към домовете си. Премиерът Кирил Петков лично разговаря няколкократно с техни близки, за да ги информира за състоянието им и за възможностите за евакуация. Работеше се по различни варианти за евакуация, като всички опции бяха отворени, така че една от тях да сработи.", заяви началникът на политическия кабинет 

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    1
    преписано от wikipedia
    „ ... През 2021 г. Бориславова се ангажира с обещание към ЛГБТ общността, че ще работи за видимост и в защита на правата и интересите ѝ...“
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари