"Легендата Ролан Гарос" е победител на Русенския фестивал на пясъчните скулптури

0

"Легендата Ролан Гарос" на френския скулптор Дютераж Беноа спечели второто издание на Русенския фестивал на пясъчните скулптури.

Наградата връчи кметът на Община Русе Пламен Стоилов по време на тържествена церемония, състояла се в петъчната вечер на дунавския кей, съобщи ТОП НОВИНИ.

Второ място зае фигурата "Гимнастичка с лента" на русенския скулптор Даниел Кънчев. Наградата връчи Даниела Шилкова, зам.-кмет на Община Русе. На трето място се нареди "В устрем към победата" на Андрей Молоков, изобразяваща коне и жокеи. Наградата връчи Наталия Кръстева, зам.-кмет на Община Русе

Бяха връчени и множество поощрителни награди, включително Награда на публиката, Награда на кмета на Община Русе, Награда на спонсорите и други. 

Събитието завърши с концерт „BG Рок легенди” с участието на Йордан Караджов ( Група „Сигнал”), Стенли (”Тангра”), Милена Славова, Валди Тотев („Щурците”), Дичо ( “D2”).

Пясъчната работилница за деца е в събота на 4.06.2016 г., от 10:30 ч., с талантите на ОбДЦКИ, Бате Енчо и концерт на Росица Кирилова.

Източник: ТОП НОВИНИ
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари