Костадинов: Спрете зеления сертификат, другата сряда ще има голям протест

19
По думите му следващата сряда пред НС ще има "десетки хиляди гневни хора"
По думите му следващата сряда пред НС ще има "десетки хиляди гневни хора" Снимка: БГНЕС

По думите му следващата сряда пред НС ще има "десетки хиляди гневни хора"

Следващата сряда тук ще има протест. Апелираме за политически диалог. Настояваме за времето до следващата седмица да се даде ясен знак, че проблемите ще се решават от българските институции, а да не се създават от тях.

Това каза лидерът на „ВъзражданеКостадин Костадинов от трибуната на Народното събрание в началото на новия политически сезон, цитиран от БГНЕС.

"Другата седмица отвън ще има десетки хиляди гневни хора, а когато хората излязат на улиците трудно могат да бъдат прибрани и тогава отговорността ще легне само и единствено на плещите на управляващото в момента правителство", закани се Костадинов.

Направете анализ, който да е подчинен на здравия разум, призова още Костадинов относно въведения зелен сертификат, както и предстоящото му гласуване за достъп до сградата на парламента.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    3
    Roy Webb
    КОВИД БЪЛГАРИЯ НОВИНИ. ВИЕ ГО ЧУХТЕ ПЪРВО ТУК. За първи път ваксиниран акаунт (пропорционално) за повече нови случаи от неваксинираните. На официалния сайт на българското правителство ЕДИНЕН ИНФОРМАЦИОНЕН ПОРТАЛ беше съобщено, че 71,58% от новите случаи за деня са от неваксинирани. Това означава, че 28,42% от новите случаи за деня са били ваксинирани. В момента днес на същия уебсайт се показва, че 1 927 428 лица са завършили курс за ваксинация, което е 28,06% от населението Днешните цифри. 52 040 теста, извършени към полунощ на 01.05.22г От тестваните. 4843 (9,3%) положителни резултати от неваксинираните и 1923 (3,7%) положителни резултати от ваксинираните. Коефициентът е 1,22/1, така че средно на всеки 5 неваксинирани лица с положителна проба има 6 ваксинирани. И НЕВАКЦИНИРАНИТЕ СА ЗАКЛЮЧЕНИ
  • -28
    2
    Уфтсътъ Доли
    Бееееее. Възраждане. Бееееее. Сертификати. Бееееееее. Цар Путин. Беееееее. Репресии. Беееее. Безплатна ракия. Беееееее. Много сме силни сме. Бееееее.
  • -29
    1
    Хаха
    На тоя голям протест не трябва да викат полиция. Вместо това да викнат онези с белите престилки и каишите и да ги вържат и боц в дупето ваксина втора бустер антипсихотици че да се кротнат и да ги пратят по живо по здраво. Иначе няма оправия с толкова психясали идиоти в тая държава.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари