”Никой не те е викал”: Костадин Костадинов отиде при земеделците, те го изгониха

2
Вече трети ден земеделският бранш протестира
Вече трети ден земеделският бранш протестира Снимка: БНТ

Вече трети ден земеделският бранш протестира

Земеделските производители, които протестират край София, изгониха лидера на “ВъзражданеКостадин Костадинов, информира bTV.

Те казаха, че никой не го е викал и го помолиха го да си ходи.

Във вторник Костадинов заяви, че правителството трябва да отстъпи и да защити интереса на българските производители. По думите му най-важното нещо е кабинетът да престане да прави разделителни линии и да чертае линии на омраза в българското общество.

Костадинов уточни, че парламентът може да се намеси, като гласува решение, с което да отмени предишното, касаещо падането на забраната за внос на украинско зърно. Според него обаче такова действие няма да бъде предприето.

Вече трети ден земеделският бранш протестира. Те очакват меморандума от властта, за да видят неговото съдържание, ако то удовлетворява техните искания и договорките от снощи са спазени, то те ще подпишат документа. Ако имат забележки протестът ще продължи.

Тежката техника е в района на Долни Богров и е в протестна готовност.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 31
    7
    блять
    Патриот с лилави джуки е костя.
  • 33
    6
    Хахаха
    Като го изгоним от България тоя мангал току-виж докарал 120% подкрепа, а?
  • -58
    5
    ...
    Само после да не пищите като украински проститутки наебани без да им се плати. Като го гоните смятайте че процентите му растат стремително. Утре да не изгони той вас и да ядете украинския сиренясал фермерски кур.
  • 47
    4
    Лол
    Ебаха ли го циганчето?
  • 10
    3
    Дгд
    Кур за земеделците
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари