Кола гори на магистрала "Тракия"

0
Екипи на пожарната са се насочили към мястото на инцидента
Екипи на пожарната са се насочили към мястото на инцидента Снимка: bTV

Лек автомобил с великотърновска регистрация пламна и буквално избухна км 356 от Бургас към София - изходът на града към аутобана, съобщава Флагман.бг.

Няма пострадали, шофьорът и пътниците са се евакуирали, сочат наши източници.

От ОД на МВР в Бургас потвърдиха за инцидента и съобщиха, че затварят магистралата. Заради пожара се пренасочва движението по стария път от Бургас за Карнобат.

От полицията уточниха, че по време на движение водачът на автомобила е установил техническа неизправност, отбил е в аварийната лента, защото се опасявал, че колата му ще избухне, а тя била с газова бутилка. Бързата му реакция е предотвратила кошмарен инцидент. Огънят е погълнал автомобила за няколко минути, газовата уредба е избухнала, цяло чудо е, че няма пострадали.

В същото време дежурните редактори на Флагман.бг докладват, че трафикът на изхода на Бургас е кошмарен от няколко часа. Около 13:30 часа край пътния възел за Ветрен имаше лека верижна катастрофа, която предизвика огромни задръствания - чак Пети километър. Най-вероятно великотърновският автомобил е прегрял в тапата.

Задръствания има и на четирилентовия път към Созопол, където сутринта се беше обърнал камион, а преди минути стана леко ПТП до Черноморец.

Източник: flagman.bg
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари