Кола пламна в движение на булевард "Бозвели"

0

Лeк автомобил „Фолксваген Пасат“ с газова уредба пламна в движение тази сутрин в района на Симовата мелница, на булевард "Бозвели".

За щастие няма пострадали хора, но колата е със сериозни щети.

Шофьорът разказа, че в купето започнали да нахлуват гъсти облаци дим и отбил встрани. Когато излязъл от колата, видял, че бронята отпред е обхваната от пламъци. Опитал се с пожарогасителя да потуши огъня, но не успял и започнал да спасява имуществото вътре – нова кафемашина и документите, предаде Русе Медиа.

Преминаващи русенци подали сигнал на тел.112 и на място бил изпратен екип на пожарната. В рамките на 5 минути огънят е обхванал автомобила и единствено бързата намеса на пожарникарите е попречила да навлезе в купето, където има лесно горими материали, и да стигне до газовата уредба.

Шофьорът споделя, че до този момент не е имал никакви оплаквания от колата. Тя е произведена 1993 г. и има навъртени около 350 000 км. Въпреки възрастта си, автомобилът се движел перфектно. Според пожарникарите вероятната причина за запалването е спукан маркуч към газовата уредба.

Движението бе спряно, докато бъде потушен огънят, което доведе до задръствания на кръстовището.

Източник: Русе Медиа
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари