Кои зодии ще имат най-много късмет в Годината на Земното прасе

1
Според китайските предсказания, късметът ще бъде на страната на тези, които взимат добре обмислени решения и не рискуват
Според китайските предсказания, късметът ще бъде на страната на тези, които взимат добре обмислени решения и не рискуват

През годината на Земното прасе е вероятно всички да бъдат изправени пред важни избори, които ще определят как ще протече бъдещето им.

Според китайските предсказания, късметът ще бъде на страната на тези, които взимат добре обмислени решения и не рискуват, пише Edna.bg.

През 2019 г. ще има много радостни моменти, но и точно толкова на брой такива, които ще бъдат трудни и неприятни, но градивни.

Годината на Земното прасе е времето, в което е добре да се възползвате от всяка помощ, от която можете. Всяка помощ ще ви помогне да привлечете към себе си късмет ще ви е от огромна полза, защото ще се сблъскате с много ситуации, в които ще ви е нужен.

Идеален начин да направите точно това е да привлечете енергията на животното, което символизира годината. Най-добрият начин в случая е да поставите в дома, офиса си, магазина си или заведението си фигурка или статуетка на прасе - това ще помогне да се синхронизирате с енергията на годината на прасето, което от своя страна ще привлече към вас късмет и положителна енергия.

А ето и точно колко късмет ще имат представителите на всяка една зодия според китайския хороскоп:

Хората със зодия Бик, Кон, Дракон и Прасе представляват едни от най-късметлийските зодии през 2019. Те ще се радват на добро здраве и благоденствие. Вероятно ще се чувстват изпълнени с енергия, което ще им помогне с любовния живот и постигането на цели, свързани с кариерата си. Идеален талисман не само за тези, а за всички китайски зодии е фигурка или статуетка на прасе. Смята се, че по този начин хората могат да привлекат към себе си богатство и благоденствие.

В живота на хората със зодия Плъх, Змия, Бик и Заек ще се появят много възможности, които ще им помогнат да се развият професионално и да намерят любов. Тези от тях, които са сами е вероятно да привлекат партньор, а тези, които са обвързани е възможно да решат да се сгодят или да имат деца. Най-добрият талисман за хората с тези зодии е китайския смеещ се Буда.

Тези със зодия Маймуна, Петел, Овца и Тигър тази година ще се радват на повишение към по-отговорна позиция на работното място или по-висока заплата. Зодия Плъх ще има особено добри възможности за професионално развитие през 2019 г. Хората с тези зодии е вероятно да имат и късмет с любовта тази година.

Източник: Edna.bg
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари