Кирил Петков: С неразрешени записи провокират институционален хаос

0
България се нуждае от стабилно проевропейско правителство, заяви той в Twitter
България се нуждае от стабилно проевропейско правителство, заяви той в Twitter Снимка: Продължаваме промяната

България се нуждае от стабилно проевропейско правителство, заяви той в Twitter

"България се нуждае от стабилно проевропейско правителство, което да работи за Шенген, присъединяване към еврозоната и истинска съдебна реформа, за да се противопостави на проруската намеса. Опитите да се използват неразрешени записи на частни политически срещи за провокиране на институционален хаос няма да успеят".

Това написа съпредседателят на "Продължаваме промяната" в Twitter, след като днес отпътува на неочаквана визита в Словакия.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 6
    5
    плюс-минус
    А на Кирчо защо не му взеха имунитета, когато излъга и скри двойното си гражданство?
  • 7
    4
    Бу
    Какво значи неразрешени записи? Не е разрешено да се записва като се уговарят как да унищожат нацията ли? Точно обратното политеческата сган трябва да се следи непрекъснато, че задкулисно се наговарят да ни изтребят. Аз ако говоря с някой и планираме престъпление съда ще ме осъди, защо те трябва да са недосегаеми? Богове ли са?
  • 8
    3
    Киро,
    Боклучав мръшляк долен! Вземай си Линдата, тъщата и трите флинди и чезвай за Канада! Тук не желаем национални предатели!
  • 1
    2
    Да ,ама хората казват ,,Не,,
    Абееее ,ти сигурно не си знаел за изискванията за прием в Шенген ,ама искаш да лапаш във власта ,там да си с Хасан Банго Василий ,това ви е бил приоритета ,,като изтеглихте кредитите милиарди,и раздадохте на калпак ,да станете хубави управляващи ,да спечелите избиратели ,да набълбукате държавата ,сега как се оправя тоя дефицит ,и имаш наглостта да говориш за Шенген ,след като оцъцахте нещата .Сега ревнаха НОЙ,утре ,я ,учителите ,медицинските сестри и доктори , после пък полицейските синдикати .Накъде ще отиде дефицита тогава ,.....и какъв Шенген бе охлюв.Алчни тъпанари ,дето повтарят ,като папагали все едно и също ,,вдигнахме пенсиите ,вдигнахме заплатите на учителите и докторите ,разбихме модела Борисов ,разбили дръжки .......За броени месеци управление разбихте цялата държава !
  • 11
    1
    Хаха
    Деба и мърша. Неразрешени записи. Ти какво искаш , да те питат първо дали могат да ти изкарат кирливите ризи ли ? Смешник нещастен
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари