Катаджии съставиха фиш по слух

5
Автомобилът на млад шофьор бил много шумен
Автомобилът на млад шофьор бил много шумен Снимка: МВР

Автомобилът на млад шофьор бил много шумен

Пътни полицаи в Пловдив са съставили фиш с глоба от 50 лева за техническа неизправност на лек автомобил използвайки единствено слуха си. Това става ясно от публикация в една от популярните Фейсбук групи.

Катаджиите написали фиш за шумен автомобил единствено разчитайки си на собствения си слух, без да използват, каквато ѝ да е апаратура.

Може ли някой да обясни глобата, която получи синът ми. Той е ентусиаст. Първата му кола. Хонда прелюдия. Той кара отговорно. Полицията го спряла. Казвайки, че колата му вдига твърде много шум. Но колата е проверена от КАТ. Полицията нямаше устройство за проверка на децибелите. Но го глоби само въз основа на това, което чу. И го принуди да подпише глоба, за която не беше съгласен. И глобата показва, че не може да подаде жалба. Това нормално ли е?“, пише във фейсбук Артур Мол, предаде "Телеграф".

Част от коментиращите го съветват незабавно да подаде жалба в съда, а други пък са на обратното мнение – според тях мъжът трябвало да се радва, че автомобилът на сина му не е спрян от движение. Аргументът е, че младите шофьори трябва да са още по-стриктни.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 15
    5
    От село
    Тия дето карат отговорно по цяла нощ, а хората немогат да се наспят и на другия ден са непълноценни на работното си място... Не 50, 150лв. да ги глобяват!
  • 12
    4
    Варненец
    Вместо да пишеш тъпотии в нета и да се излагаш, внимателно прочети Закона за движение по пътищата и го запомни, а след това го разясни и на сина си!!! И как точно полицията го принудила да подпише глоба, с която не е съгласен?! Някой от полицаите му хванал ръката и му я местел насам-натам, докато докара подписа му ли?! Като е толкова отворен, да каже, че не е съгласен с глобата, няма да подпише фиша и ще му съставят акт. После го жалете щом мислите, че това не е нормално?!?!?!?!?
  • -3
    3
    El Camionerro
    Кърсердари, еничари и башибозук. Вместо да спират мпс-та с емигранти, по цял ден глобяват за колани без фарове.
  • 9
    2
    Въпрос на време е
    Сина ти да се джасне някъде!
  • 14
    1
    русенец
    Интересно катаджиите колко мотоциклетисти са глобили за скрит номер или за шум? А на кого да представя видеозаписи с ченгета, които нарушават грубо правилника?
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари