Иван Ченчев към Радев: Изнесохте оръжие за 1 милиард евро. Отива ли то в Украйна?

1
"Господин президент, време е да отговорите на българските граждани. Какво правите в момент, когато икономиката се нуждае спешно от подкрепа, а милиони български семейства от грижа за предстоящите тежки зимни месеци?“, пита социалистът
"Господин президент, време е да отговорите на българските граждани. Какво правите в момент, когато икономиката се нуждае спешно от подкрепа, а милиони български семейства от грижа за предстоящите тежки зимни месеци?“, пита социалистът Снимка: Фейсбук

Това пише членът на Националния съвет на БСП Иван Ченчев във пост във Фейсбук

„Днес научаваме от Държавния департамент на САЩ, а не от служебното правителство, че пристигат американски военни за подсилване на източния фланг на НАТО заради войната в Украйна. Служебното правителство на президента Радев води кореспонденция за покупката на нови 8 самолета F-16. А комисията за оръжие изнася оръжие за 1 млрд. евро само на едно свое заседание. От него 600 млн. евро е износът за Полша. Отива ли оттам в Украйна?” Това пише членът на Националния съвет на БСП Иван Ченчев във пост във Фейсбук.

„Какво се случва, господин президент? Доскоро громяхте редовното правителство и говорихте за мир и дипломация. Свалихте правителството и тотално си обърнахте мнението. Господин президент, време е да отговорите на българските граждани. Какво правите в момент, когато икономиката се нуждае спешно от подкрепа, а милиони български семейства от грижа за предстоящите тежки зимни месеци?“, пита социалистът.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -1
    1
    b'Aal
    Точно сега имаме нужда от нови на чертеж самолети! Икономика, живот, бизнес и покупателната способност на обществото е в небивал прогрес...
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари