Ивайло Мирчев: От Възраждане решили да паразитират върху чуждите плакати в Русе

3
Щеше да е много смешно, ако не беше всъщност жалко
Щеше да е много смешно, ако не беше всъщност жалко

Щеше да е много смешно, ако не беше всъщност жалко

От Възраждане решили да паразитират върху чуждите плакати в Русе. Много възрожденско. И дваж по-патриотично.

Щеше да е много смешно, ако не беше всъщност жалко. Може би се надяват, че така някой от чуждите избиратели ще се излъже да гласува за програма, която връща България с десетилетия назад и партиен водач, който замъглява лицата на хората си по билбордовете, защото явно тия хора не са му важни и са само за фон.

Ама пък от друга страна си е логично да се опитват да лъжат. Възраждане са си партия на ПОДМЯНАТА.

Подменят родолюбието с псевдопатриотизъм. Вместо възраждане предлагат израждане на идеите, с които някогашните възрожденци са освободили България и са я вдигнали на крака.

Та така. В неделя не гласувайте за пишман политици, които искат с измама да получат власт. Гласувайте с разум.

Ивайло Мирчев

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    3
    Копейкин
    Защо ме обижда Ивайло Мирчев, бил съм паразитирал върху плакатите. Обида, ще го дам в съда. Аз паразитирам навсякъде, не само върху плакатите. Свиквайте, особено след неделя, когато стана втора политическа сила.
  • -2
    2
    ''''''
    Българското общество трябва да знае имената на българофобите/русофобите, обрекли България, българския бизнес и обществото на глад, мизерия и социален разпад - русофобите/българофобите: ристюфците, мирчефците, про100$$ к!р0, @сен ф@силеф, лорерците, атанасофците, стоян михалефци, антоанета цонефа, мартин димитрофците, дайнофците, илиян фасилефците, ге0рги б0р!с0ф ге0ргиеф (боец), любомир алам@нофци, емил с0к0лофци, димитър гърдефци, георги ганефци, армани сбърканяни, хаджигенофци и банкянската тиква!
  • -3
    1
    sdree
    мирчеф е американски представител - българофоб/русофоб
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Двама интернет маниаци си чатят:
- А бе, бро! Говори се, че имало живот извън мрежата.
- Дай линк...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари