Илияна Раева: Преди дни Наско претърпя много тежка автомобилна катастрофа

0
Илияна Раева проговори за състоянието на съпруга си
Илияна Раева проговори за състоянието на съпруга си

Световната шампионка по художествена гимнастика Илиана Раева проговори за състоянието на съпруга си Наско Сираков, след като вчера стана ясно, че той е приет по спешност в Окръжна болница със съмнение за инсулт, съобщава Пик.

"Във връзка с неспирните ви въпроси и искрено безпокойство за състоянието на Наско, първо бих искала да ви благодаря и да ви уверя, че лекарите от болница "Света Анна" правят всичко необходимо за неговото бързо възстановяване. Информацията, която медиите публикуваха, дадена им от лекуващите доктори е абсолютно вярна, за което благодаря и на тях", заяви Раева чрез Фейсбук.

"Преди дни Наско претърпя много тежка автомобилна катастрофа, която може би има отношение към състоянието му в момента. Всеки човек има трудни моменти в живота си. Наско нееднократно е доказвал своята силна воля! Гарантирам ви, че го прави и в този тежък за него момент. Днес той е по-добре, но се нуждае от достатъчно почивка и спокойствие. Вашата огромна любов и загриженост го изпълват с вяра и желание да се възстанови по възможно най- бързия начин, за което използвам случая да ви благодаря от цялото си сърце още веднъж!", посочи Раева.

И допълни:

"Надявам се, че разбирате притесненията ми и ще ме извините, че вчера отказах да разговарям с медии, както и да отговоря на многобройните ви съобщения. Огромна благодарност към всички вас, както и към целия екип на болница "Света Анна", който се грижи за него!".

Източник: Агенция ПИК
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари