Илиян Василев: Не бива българската позиция за Украйна да се определя от БСП и Радев

1
Кой ще носи отговорност за кръвта и загубените животи? БСП, лъжете се, те не носят отговорност защото не са мандатоносители. Ще я носят останалите партии в коалицията
Кой ще носи отговорност за кръвта и загубените животи? БСП, лъжете се, те не носят отговорност защото не са мандатоносители. Ще я носят останалите партии в коалицията Снимка: БГНЕС / Архив

Правителството може да навигира между корупцията на ГЕРБ и ДПС и русофилството на БСП само ако бъде твърдо, защото компромиси, като този с Тагарев, раждат нови компромиси и безпринципност

Зад тази "битка" стои "принципната" позиция на БСП да не изпращаме боеприпаси и оръжие на Украйна.

Ако средния знаменател на политика в коалиция се влияе от това означава правителството да затъне в грях - да си представят, че поради липса на бронежилетки и куршуми украински медици и други цивилни, които можеха да носят жилетки ще загинат, а поради липса на боеприпаси укранските войници нямаше да могат да възпрат агресора и да загинат.

Кой ще носи отговорност за кръвта и загубените животи? БСП, лъжете се, те не носят отговорност защото не са мандатоносители. Ще я носят останалите партии в коалицията.

Не можете да смените Нинова, но можете да преодолеете забраната и, чрез решение на народното събрание.

Останахме единствените в Европа с тази забрана.

Да, войната е прекалено сериозно нещо за да бъде оставена българската позиция по нея да се определя от БСП и Радев.

Илиян Василев

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    1
    darkaveng
    Боже, Илияне, баце, не може да си чак толкова тъп!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари