Готвят нещо страшно за България!

0
При положение, че потокът от бежанци от Турция към Гърция не спре, какво става с тази маса хора?
При положение, че потокът от бежанци от Турция към Гърция не спре, какво става с тази маса хора?

„При положение, че потокът от бежанци от Турция към Гърция не спре, какво става с тази маса хора? Вероятността да избие към нас е напълно реална“, посочи ген. Червенков, бивш началник на Военното разузнаване и министър на вътрешните работи в служебното правителство на Ренета Инджова.

По думите му Сърбия и Румъния ще вземат съответните мерки, защото вече всяка страна по веригата на потока ще затваря своята граница, както например Австрия и Сърбия, пише FROG NEWS

Има голяма опасност ние да се превърнем в огромен бежански лагер“, каза бившият началник на Военното разузнаване. Според него позицията на България по идеята на Вишеградската четворка трябва да е страната ни да потвърди своята солидарност с Гърция и да изрази несъгласие с изграждане на граница между Македония и Гърция, както и между България и Гърция.

„Трябва да работим в съответствие с нашите възможности за единна европейска политика по въпроса за бежанците“, категоричен бе ген. Чавдар Червенков.

Той допълни, че със затоплянето на времето потокът от бежанци ще се увеличи.

По думите му промените в Закона за отбраната във връзка с включването на армията в охраната на българските граници е закъсняло, но въпреки това правилно решение.

Източник: FROG NEWS
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари