Георги Георгиев: ГЕРБ плащат на куцо и сакато, само и само да запълнят листите

1
Около 10 000лв. е офертата за пълнеж в листа
Около 10 000лв. е офертата за пълнеж в листа

И ЗА ПАРИ не щат!

За първите парламентарни избори през 2009г. в които ГЕРБ участва, таксите за място в листите бяха - за водач от 100 000 до "шест нули". За избираемо място - от 30 000 до 100 000, за неизбираемо място - 10 000лв. Разказвали са ми хора, които са били свидетели на тези събития. Отделно са били тарифите за областни управители, шефове на агенции, министри, и тн. Тези такси са се плащали директно на Буда през Цветанов и областните координатори.

Как е сега?

Сега ГЕРБ плащат на куцо и сакато, само и само да запълнят листите. Калинки, биковци, митовци, харизанки и всякакви паразити. Молят ги по заведения, паркинзи и офиси, но желаещи за депутати от листата на Бибитката няма. Около 10 000лв. е офертата за пълнеж в листа. Няма желаещи за бушони и изтривалки на Борисов. Листите на ГЕРБ ще са на ниво ПКП. Даже ПКП е класа! Ако се наложи още веднъж да правим избори тази година, то съм сигурен, че и за пари няма да си намерят кандидати.

До изборите има време! Сега на ред е Гешев. Елате с БОЕЦ от сряда, 08.30ч. сутринта пред съдебната палата в София да блокираме достъпа на Гешев до сградата и да приключваме с каскета! Време е да си заминава!

Георги Георгиев / БОЕЦ

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари