Гълъб Донев: Ако ценим живота на пътното платно, ще следваме закона в нас

1
Когато се обърне колата, пътища много
Когато се обърне колата, пътища много Снимка: МТСП

"С войната на пътя можем да се справим заедно. От МВР очаквам сериозен контрол за спазване на правилата на движение. Ако ценим живота своя и на непознатия в насрещното платно, ще следваме закона вътре в нас."

Това заяви служебният премиер Гълъб Донев в началото на правителственото заседание, предаде БГНЕС.

"Когато се обърне колата, пътища много, е казал мъдрият народ, но този инцидент с обърналия се автобус показа, че задно можем да се справим дори и с най-тежките изпитания. Катастрофата събра на магистралата хора различни, но те бяха заедно и помогнаха на хора в беда, впечатлен съм и признателен за светкавичната реакция на всички, които не подминаха 217 км на АМ Тракия, мислейки си това не е моя работа", каза Донев.

"Всички реагираха в синхрон, било е щастливо стечение на обстоятелствата, че сред пътуващите е имало и лекари, добави Донев. Тяхната намеса е проява на човечност и солидарност. Благодаря на лекарите и на всички очевидци на катастрофата действали с мисъл и грижа за живота и здравето на децата, благодаря на екипите на Бърза помощ, на Пътна полиция, на медицинските сестри, на местната власт в Стара Загора. Надеждите са ми, че децата, които са в Пирогов ще се възстановят бързо", каза още Донев.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари