Филип превърнал целия си апартамент в наркооранжерия

0

В апартамента на бургазлията имало 10 килограма дрога.

Бургазлията Филип Чорио е превърнал целия си апартамент в наркооранжерия, чийто производствен капацитет бил достатъчен, за да задоволи нуждите от марихуана на половината Бургас плюс тези на градовете около него. Това съобщи по-рано днес главният секретар на МВР Младен Маринов, предаде Флагман.

Припомняме, че Чорио беше арестуван заедно с още 6 души при спецакция на срещу новата наркобанда на Бургас. Специализираната прокуратура вече повдигна обвинения срещу членовете на криминалната структура - Теодор Бангеев, Георги Карчев, Илко Паскалев, Димитър Киров, Георги Иванов, Радослав Пехливанов и Филип Чорио. (ВИЖТЕ ПОДРОБНОСТИ В НАШАТА ТЕМА В РАЗВИТИЕ)

„На Филип Чорио е повдигнато обвинение и за това, че в дома си в град Бургас е засял и отглеждал растения от рода на конопа. 60 броя растения общо нето тегло около 10 кг на листната маса“, заяви зам.-главният прокурор Борислав Сарафов.

Случаят е изключително интересен, защото оранжерията е открита в жилищен блок. Тя е била много високо професионално подготвена. Във Филип дори е намерена схема, по която той е организирал и направил лабораторията.

Профилът на Чорио в социалната мрежа изобилства с полуголи снимки, на които мъжът показва татуировки и мускули. Нищо в него не подсказва за подобни инженерни и ботанически умения.

Жилището е ударено при спецакция на ГДБОП, като паралелно с това маскирани ченгета са щурмували и къща в с. Полски извор, където е арестувана друга част от бандата.

Източник: flagman.bg
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари