Есмер, къде са ти бомбите?

0

Гърдите на Есмер, жената на футболиста Благо Георгиев, рязко се стопиха.

От сочните и добре закръглени цици, с които танцьорката омайваше, няма и помен. Самата тя явно не се притеснява от този факт и в последните дни показа снимки, на които ясно се вижда опразнената пазва, пише България Днес.

Есмер, която живее в огромен апартамент в Москва, е плоска като дъска. Запознати коментират, че по всяка вероятност тя е премахнала силиконовите импланти, с които се гордееше. Не е ясна причината за това.

През миналото лято Есмер дари Благо със син, който носи името Елай. Възможно е докторите да са препоръчали интервенцията за махането на силикона, в случай че хубавицата иска да кърми бебето.

Когато Джизъса се загаджи с брюнетката, тя се обличаше предизвикателно и с дълбоко деколте. Мистериозното спихване на бюста едва ли се е харесало особено на Георгиев.

Не е тайна, че Есмер е страстна фенка на корекциите. Според информациите тя се е подлагала на интервенции за намаляване на носа цели шест пъти. По рождение обонятелния й орган бил огромен и крив. Тя е пипнала също скулите си, очите, както и зъбите. Запознати коментират, че истинското лице на Есмер няма нищо общо със сегашното.

Източник: България Днес
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари