Едно българче се прибра у дома!

5

Добрата новина, която никоя телевизия няма да ви каже е, че съда в Смолян в лицето на наистина достойната за уважение съдия Райна Русева върнаха откраднатото бебе на Симона.

Никой няма да ви каже, че това стана благодарение на Петър Константинов Низамов. Както и никой до ден днешен не е казал колко деца е върнал и на колко хора е помогнал Перата благодарение на неговата организация - БЮК-Български Юридически комитет. За българските медии е изгодно образа на Перата да е максимално черен, да го асоциираме с престъпник , и е факт , че медиите полагат доста усилия за това. За мен беше изненадващо , когато Генка Шикерова , Лиляна Панделиева и подобни ме нападнаха , изсипвайки в поста ми за откраднатото бебе толкова злъч и толкова негативизъм , че бях меко казано шокирана. Тогава се запитах " Защо бе , м*мка му , какво им става на тези жени , нали и те са майки , как може да подкрепят такава еничарска кражба ? " .

Разбира се , никоя медия няма да ви разкаже как журналистки са се гаврили с майката Симона , как са нахълтали в дома й , обходили са го целия, ровили са във всяка стая, карали са я да им демонстрира дали разпознава мерните единици , като налива определено от журналистките количество вода в бебешко шише. Няма как да знаете , че Симона и майка й са умолявали журналистките да си тръгнат след 3- часовия им престой и ровичкане в дома им. След униженията , на които са били подложени. За сметка на това пък ни заляха с фалшивите новини , че Симона е умствено изостанала , че бабата е деградирала алкохоличка .

Благодаря на всички хора , които ми повярваха и ме подкрепиха , защото благодарение на тях към днешна дата дома на Симона е основно ремонтиран , със събраните от даренията пари дограмата е сменена , имат нови бойлер, печка , мебели , дрешки за детето. Единствените реално отразили случая си останаха Елена Крумова и Радио Кърджали. Благодарение на Елена се даде гласност на случая , и тя за пореден път доказа , че е един от най-добрите и обективни журналисти в България. Имам честта и привилегията и Петър Константинов Низамов и Елена Крумова да са мои Приятели, и ако някой днес има право да бъде наречен ДОСТОЕН ЧОВЕК това са именно те.

Остава въпроса - защо всички медии така опорочиха Симона и майка й , и защо подкрепиха тази извратена кражба на бебе ? Наистина ли за тях съдбата на това дете е просто поредната новина, с която да запълнят емисията си ? Колко струва да се продадеш , и как спиш после , как прегръщаш детето си , когато си съучастник в кражбата на 20-дневно бебе ? Какво печелят изграждайки образ на едва ли не най-голямата мутра в Европа на Перата ? Може би пък точно това , че вече няколко пъти успя да пребори Системата и да върне и децата от Русе , и децата от Ямбол на родителите им е проблема ?

Тогава пък идва въпроса - защо с българските деца може да се гаврят така , но отнето дете от цигани няма ? Не знам .... Имам чувството , че аз и някои от уж великите ни журналисти не живеем в една и съща държава. Отново ще кажа - благодаря на Бог , че имам такива приятели като Елена Крумова и Петър Константинов Низамов , защото благодарение на тях днес бебе Александър за първи път ще спи у дома , с майка си. И бебешкото кошче няма да е празно. Моля ви да споделяте, защото България има нужда точно от тези новини.

Едно българче се прибра у дома!

Автор: Дарина Гочева

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари