Един загинал и трима ранени в челна катастрофа

1

Един човек загина при тежка катастрофа по пътя Варна – Бургас при разклона за курорта Камчия.

Това съобщи „Пътна полиция”, предаде „Фокус”.

Трафикът не е блокиран и автомобилите не се отбиват по обходен път, но движението е затруднено, тъй като превозните средства се пропускат поетапно.

По първоначални данни е възникнал челен удар между две леки коли. При катастрофата има един загинал, а трима са транспортирани в болница. На мястото на пътното произшествие има екип на ОДМВР - Варна. Апелира се към водачите да спазват стриктно указанията на полицаите, както и да шофират със скорост съобразена с пътните условия. 

Полицейското присъствие е засилено. До 20.00 часа е забранено движението на моторни превозни средства, предназначени за превоз на товари с техническа допустима максимална маса над 12 тона, включително състав с ремаркета и полуремаркета, селскостопанска и земеделска техника, трактори и специализирана строителна техника по автомагистралите във Варненска област и по път I-9 Дуранкулак-Варна-Бургас. Забраната не важи за моторни превозни средства, които извършват превози на опасни товари (ADR), живи животни, бързо развалящи се хранителни продукти и товари на температурен режим.

Източник: Агенция "Фокус"
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари