Двама младежи загинаха при катастрофа край Сапарева баня

0
Инцидентът е между лек автомобил и автобус
Инцидентът е между лек автомобил и автобус Снимка: БТА

Инцидентът е между лек автомобил и автобус

Двама младежи загинаха при катастрофа днес на територията на община Сапарева Баня.

Пътният инцидент е възникнал около 12:00 часа на пътя между село Овчарци и Сапарева баня. Инцидентът е между лек автомобил "Фолксваген" и автобус, изпълняващ разписание, съобщи говорителят на полицията в Кюстендил Катя Табачка, предава БТА.

При сблъсъка на място е загинал водачът на лекия автомобил и пътник от автомобила, уточниха от полицията. Двама пътници от лекия автомобил също са пострадали. Екипи на Центъра за спешна медицинска помощ са се отзовали за оказване на медицинска помощ на пострадалите.

Местопроизшествието се обслужва и в момента от екипи на Районно управление - Дупница, пожарната и лекари. По случая е започнато следствено дело. Движението в района на произшествието все още е затворено.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари