Дрифтаджия удари паркирани коли в Ямбол

1
Мястото е оживено - има магазини, заведения и детска градина
Мястото е оживено - има магазини, заведения и детска градина Видео: bTV

Мястото е оживено - има магазини, заведения и детска градина

Опасен дрифт в оживен квартал на Ямбол по чудо се размина без пострадали. Видео показва момента, в който шофьор губи контрол и връхлита паркирани коли пред блок. В квартала искат легнал полицай и знаци за ограничение на скоростта, информира bTV.

Мъжът навлиза в квартал „Граф Игнатиев“ от близкото кръстовище, но не може да вземе завоя и удря автомобилите. Мястото е оживено - има магазини, заведения и детска градина.

Според очевидци, шофьорът не е пътувал сам, а с млада жена. След инцидента останал до идването на полицията и твърдял, че е карал бавно.

Пробите му за алкохол и наркотици са отрицателни, но от полицията в Ямбол казаха, че няма как да установят дали е шофирал с превишена скорост.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 6
    1
    Яяяяяяя
    Абе,хора!!!Къде сте бе,мили хора!!!!Нямаше ли там двама,трима яки българи?Измъкнете го от колата и........главата!!!!!Един дрифтаджия удря коли,прави се на мъж,карал с ниска скорост,имало детска градина.Абе вие какво уточнявате,за какви пет лева става въпрос?????Хващаш го и го драйфираш!!!!!Това е!!!!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари