Дневен хороскоп за 26 октомври 2017

0
Виж дневния хороскоп за всички зодии!
Виж дневния хороскоп за всички зодии!

Водете преговори на четири очи. Спомнете си, че нещата, които правим, трябва да носят радост, ако искаме да се чувстваме добре.

Ще имате удовлетворяващи ви и споделени мигове в компанията на семейството си и това ще направи деня ви пълноценен. Вашата безкористност е обект на забележки от страна на някои хора, не им обръщайте внимание, водете се от съвестта си. Жизненият ви потенциал е на високо ниво, очакват ви делови и лични успехи.

Овен

Четвъртък ще бъде примамлива за всеки, който търси нестандартния подход към нещата от живия живот. Желателно е да се срещнете с учители и капацитети в интересуващата Ви област. Оставете временно всичко така, както е, и изчакайте развоя на събитията. Ще потърсят съдействието Ви по въпроси, по които сте компетентни. Ситуацията се разгръща динамично и се характеризира с благоприятни възможности за сключване на споразумения и за планиране на бъдещи партньорски ангажименти.

Телец

Тези от Вас, които се трудят на културното поприще, ги очакват интересни изяви. Утре ще се наложи да се извинявате и обяснявате. Нуждата Ви от чист въздух и свежи емоции ще Ви отведе на място, където ще се дистанцирате от дразнители и неприятни хора. Четвъртък ще бъде доста ангажиращ делови ден. Това означава, че днес е подходящо време да се концентрирате над това, на което наистина държите в бизнес аспект. По независещи от вас причини може да се наложи да промените някои от плановете си, но не се притеснявайте, нещата скоро се оправят.

Близнаци

Лични ангажименти ще поддържат вътрешното равновесие у Близнаците, което ще се изкристализира под формата на яснота във взаимоотношенията с околните. Опитайте да вникнете в това, което Вселената около вас се опитва да ви подскаже. Понякога допускате непростима наивност, вярвате в неща, които не са реални. Пазете се от алкохол. Звездите ви предупреждават да не се занимавате с тежък физически труд и да не участвате в колективни проекти.

Рак

Контактите Ви ще са показателни за това как да постъпите. Утрешният ден ще е наситен за тези, които обичат да работят във финансовата сфера. Не е лошо да искате да бъдете независими, но не прекалявайте и обмисляйте малко повече действията си, защото има риск в бунта си напълно да разрушите нещо и после да съжалявате. Изпитвате удоволствие от всичко, което вършите. В понеделник и вторник- притежавате много съзидателна енергия, която ви стимулира под напрежение да постигнете-най доброто, понякога и чрез спонтанно разкрили се пред вас възможности. Разплита се „възел” свързан с дома и семейството ви или получавате яснота по подобни въпроси.

Лъв

Работата остава на заден план, изместена от случващото се в личния живот. Утрешният ден ще Ви обещава само и единствено материални успехи. Ще Ви вълнуват напълно нови области, но не е препоръчително да започнете нещо съвсем различно, ако искате да продължи по-дълго. Някои може да започнат съвместно съжителство, а при други партньорските отношения да претърпят промяна или най-малкото да получат основен акцент в мислите и преживяванията ви. Ако се изкушите да продължите бясно напред, може да се преуморите и в крайна сметка да се окажете жертва на собствените си амбиции.

Дева

Голяма част от представителите на зодия Деви са обхванати от силно доволство, което е така изразително, че най-често намира израз под формата на материален успех заедно с околните. Доверете се на късмета си и не му пречете, заради трети фактори или натрапчиви мисли. Казано накратко, откриват се нови възможности за вас – дали те ще се открият пред вас веднага или просто ще ги предусещате и повече няма да ви се иска да бъдете закотвени към миналото – това е индивидуално. Основен акцент в живота ви става материалното ви състояние или чувство за сигурност в един по-общ смисъл.

Везни

Утре всичко тръгва по вода. Утре трябва да обърнете внимание на дребните неща. Вълнуващ и интересен ден. След напрегнатия месец октомври, в който много от вас бяха като разпънати на кръст. Ще успеете да си дадете глътка въздух и ще се радвате на повече спокойствие. През този месец повечето от вас имат успехи.

Скорпион

Прекъснете вредни за Вас контакти, бъдете избирателни във връзките и не взимайте прибързани решения. Една нова връзка ще Ви подейства като мед за душата. Утре ще ви е интересно да действате, защото всяко ваше действие ще среща интерес у околните. Вероятни са срещи с интересни хора, възможно е да напомнят за себе си незавършени ангажименти. В понеделник и вторник- притежавате много съзидателна енергия, която ви стимулира под напрежение да постигнете-най доброто, понякога и чрез спонтанно разкрили се пред вас възможности. Разплита се „възел” свързан с дома и семейството ви или получавате яснота по подобни въпроси.

Стрелец

Очаква Ви финансова стабилизация и широк поглед върху бъдещето Ви. Не се препоръчва работа в екип. Ще усещате в себе си пламъчето на приключенията, което ще Ви кара да търсите нови знания и хоризонти. Бъдете спонтанни и няма да съжалявате. Може да се наложи да се приспособявате към различни нови обстоятелства, проявете максимално хладнокръвие.

Козирог

Ще Ви е трудно да балансирате между амбициите на един и желанията на друг. Емоциите ще Ви водят към една по-романтична обстановка. Думите на близък човек ще докоснат сърцето ви и ще се превърнат в онази искра, с която можете да запалите Слънце в душите на другите. Както с олимпийския огън, просто предайте нататък. Ако в решенията и действията сте водени от страха пред неизвестното, сами ще саботирате себе си. Не позволявайте да се възползват от щедростта и добрината ви.

Водолей

Водолеи ще бъдат напълно удовлетворени утре от двойната победа, която ще завоюват в сферата на интересите си. В следващите два дни ще спечелите предимства и пари, но след това Ви чакат неприятни изненади и отхвърляне. Ключът към успеха е добросъвестност и усърдие, признайте си, че и двете не ви достигат. Подтиснете желанието си да се държите необичайно и да проявявате инат, преди всичко ви е необходим творчески подход към нещата. Вас ви забелязват навсякъде, където се появите. Това повдига самочувствието ви.

Риби

Пренасяте проблемите от дома на работното място и обратно. Не налагайте мнението и идеите си. Верните Ви оценки и предвиждания, които се сбъдват, ще Ви направят известни. Не пренебрегвайте тези, които попринцип смятате за незначителни. Деловият ден на Рибите ще започне активно и в условията на повишено внимание поради засилената конкуренция в службата и деловите среди.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари