Детето на починалата жена от Враца остава кръгло сираче

49
Към момента не е ясно кой ще поеме грижите за момченцето, но това най-вероятно ще са родителите на Миглена, които живеят в село Пудрия
Към момента не е ясно кой ще поеме грижите за момченцето, но това най-вероятно ще са родителите на Миглена, които живеят в село Пудрия Снимка: Фейсбук

Сираче остава детето, пред чиито очи почина майка му, чакайки за помощ в Спешното във Враца

Колегите разказват ѝ, че е била добра и кротка жена, готова да помогне на всеки и била в прекрасни отношения с всички във фирмата

43-годишната Миглена Сиреняска от врачанското село Пудрия е жената, починала мъчително в Спешното във Враца, пише BulNews.

Жената има детенце на 6 години от първи брак, което след смъртта ѝ остава сираче.

Преди 4 години години съпругът ѝ починал от рак и известно време тя отглеждала момченцето сама. Малко след това жената започнала отношения с мъжа, който е бил с нея и до последно онази вечер в болницата.

Двамата живеели на семейни начала, а през почивните дни пътували до Пудрия.

По данни на „Конкурент“, мъжа, с когото живеела Миглена, се е грижел за нея и сина й. Той също имал голяма лична драма в живота си. Бил женен за румънка и имал дете, но тя го напуснала и отвела детето в родината си. Така след това се събрал с починалата и създали семейство.

Към момента не е ясно кой ще поеме грижите за момченцето, но това най-вероятно ще са родителите на Миглена, които живеят в Пудрия.

Миглена е работила във фирма за производство на хляб в областния център. Последните няколко дни обаче жената не била на работа, тъй като не се чувствала добре.

Колегите разказват ѝ, че е била добра и кротка жена, готова да помогне на всеки и била в прекрасни отношения с всички във фирмата.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари